Kokouksia, elämyksiä ja hyviä hetkiä, koko Suomessa – yli 30 vuoden kokemuksella
Yli 80% tapahtumista toteutettu englanniksi.
Palvelunumero: 050 554 8032
myynti@botniaevents.fi


   Valikko

AKTIVITEETIT

Aktiviteetteja ja ohjelmia suunniteltaessa turvallisuus on kaiken muun edellä ja perusidea on yhdessä tekeminen ja mukava tunnelma. Jokaiseen tapahtumaan tehdään turvallisuussuunnitelma ja ammattitaitoiset oppaamme valvovat ja neuvovat asiakkaita tapahtuman läpi.

ESIMERKKEJÄ AKTIVITEETEISTA:

Reitti sovitetaan aina ryhmän taidoille ja tarpeille sopivaksi. Vauhti ei ole pääasia vaan kuljettajan päättäväisyyttä koettelevat kallistukset sekä vaativat metsämaastot. Safarille pääsee myös talvella, jää ja lumi eivät menoa hidasta, päinvastoin, ne tekevät ajamisesta vain entistä hauskempaa!


Tuo ryhmäsi viettämään elämyksellistä päivää kelkkasafarin parissa. Kelkkasafari on ehdottomasti parhaimpia tapoja nauttia talvisen kauniista luonnosta. Aluksi kaikki saavat asianmukaisen opastuksen sekä ajovarusteet. Safari ajetaan turvallisesti oppaan johdolla.


Ohjattu värikuulapeli on erittäin hyvä vaihtoehto esimerkiksi tyky-päiville. Ohjattu pelitapahtuma kestää noin kaksi tuntia, pitäen sisällään 15 minuutin ohjeistuksen turvallisuudesta, välineistä sekä pelin kulusta. Ohjaaja pitää huolen pelin tuomaroinnista, välineistä sekä ennen kaikkea turvallisuudesta. Henkilömäärä 10-40 hlö.


Tutustu veikeiden vetokoirien maailmaan ja ajamaan omalla valjakolla! Valjakkoajelu on hauska ja unohtumaton kokemus.


Keskittymistä, tasapainoa, itsensä hallintaa! Kilpailuhenkisyyttä, yhdessä tekemistä, elämyksiä! Uuden aikakauden Eko-Aims tuo ammunnan kaikkien kiinnostuneiden ulottuville. Ampumalajina Eko-Aims on ehdottoman turvallinen ja ympäristöystävällinen; Eko-Aims on täysin luoditon ja meluton. Eko-Aims sopii kaikenikäisille, huippu-urheilijoista harrastajiin.


Tehtävärata on n. 1-3 kilometrin reitti, jonka varrella on 7-10 rastia: ekoammuntaa, demonstroitu ensiapu-rasti, fysiikkatehtäviä , luonto/erärasteja ja näppäryystehtäviä. Tehtävärata voidaan järjestää melkein missä maastossa tahansa. Tehtävaradan rastit voidaan teemoittaa ryhmälenne sopiviksi.


Leikkimielisessä naurujoogassa saa nauraa ilman syytä! Naurujooga sopii sekä pienille että suuremmillekin ryhmille. Yhdessä nauraminen vahvistaa yhteenkuuluvuutta ja me-henkeä sekä lisää luottamusta yhteisöissä ja ryhmissä. Anna stressille kyytiä ja laita sisuskalut hölkkäämään!


Koe unohtumattomia hetkiä kalastuksen parissa maailmanperintökohteen alueella, Paniken puhtaissa ja kalarikkaissa vesissä. Kesällä toteutamme lähes kaikki mahdolliset kalastusmuodot. Järjestettävissä on heittokalastusta, sekä hauen, ahvenen ja vaikka taimenen perässä.


Astu DeGeer Cruisesin, Euroopan suurimman Sun Trackerin kyytiin! Tule nauttimaan tyynen rentouttavasta kyydistä nahkasohvilla ja upeiden maisemien ympäröimästä saaristosta. 12 metriä pitkässä ponttooniveneessä voit ottaa rennosti ja nauttia ripauksesta luksusta.


Opastetulla retkellä näet Öjbergetiä ympäröivän kauniin luonnon, satoja vuosia vanhat vaivaismännyt, peikkomaiset kalliomaat, pirunpellot ja hiidenkirnun. Oppaamme kertovat alueen värikkäästä historiasta, kertovat tarinoita menneiltä ajoilta ja ja vievät sinut ihastelemaan upeita maisemia näköalatorniin, josta näkyy mm. Söderfjärden, Sundom, Vaasan kaupunki ja Vaskiluodon satama. Retkieväät nautitaan luonnon keskellä, haistellen, maistellen ja kuunnellen.


Maisemat matkalla ovat vaihtelevat: kaunista rantaluontoa, vanhaa saaristokylämiljöötä sekä metsäluontoa. Fort Sommarössä tutustumme lisäksi puolustusvoimien sodanaikaisiin rakennelmiin tykkialustoineen ja pommisuojineen. Alueelta hoidettiin Vaasan meriväylän vartointi ja puolustus. Opas kertoo saariston luonnosta, historiasta ja kenties onnistumme bongaamaan merikotkan! Retkieväät nautitaan vanhassa vartiotuvassa.


Vanha Vaasa on luokiteltu valtakunnallisesti arvokkaaksi maisema-alueeksi. Se on monimuotoinen maisemanähtävyys rikkaine luonto-, kulttuuri-, asutus- ja muinaishistoriallisine arvoineen. Näe vihreät puistoalueet, 1300-luvulla rakennettujen Pyhän Marian kirkon rauniot sekä Korsholman linnan vallit sekä muut historialliset rakennukset. jotka säilyivät Vanha Vaasan palosta (1852).


Tutustu Vaasan kauniiseen kaupunkiin yhdessä oppaan kanssa! Opas kertoo kävelyretken aikana rakennusten, patsaiden ja muistomerkkien historiasta. Tutustumme mm. puistoalueisiin, Kasarminalueeseen ja halutessanne voimme pistäytyä vaikkapa museoissa.


Etkö löytänyt etsimääsi? Laajan yhteistyöverkostomme kautta järjestämme myös muita aktiviteetteja. Kysy ja ehdota!

Koko paketti samasta paikasta

Isännöimme vuosittain yli 400 tapahtumaa ja noin 12 000 osallistujaa. Puoleemme voit kääntyä niin pienen kuin suurenkin tapahtuman puitteissa. Jokainen tapahtuma suunnitellaan siten, että se tukee tilaajaorganisaation toiveita, tarpeita ja tavoitteita mahdollisimman hyvin.

Kun jätät tilaisuuden järjestämisen meille, voit olla varma siitä, että homma toimii luotettavasti, mukavasti, huolettomasti ja kielitaidolla alusta loppuun saakka. Täyden palvelun tapahtumatuottajana järjestämme halutessasi koko paketin puolestasi.

– Helppoa ja nopeaa!


Palvelunumero:
050 554 8032

myynti(at)botniaevents.fiLähetä tarjouspyyntö tai palautetta

 
 
 
*)Pakolliset tiedot