Kokouksia, elämyksiä ja hyviä hetkiä, koko Suomessa – yli 30 vuoden kokemuksella
Yli 80% tapahtumista toteutettu englanniksi.
Palvelunumero: 050 554 8032
myynti@botniaevents.fi


   Valikko

KOKOUS- JA SAUNAPALVELUT

KYLLÄSTYTTÄÄKÖ NEUKKARI?

Tärkein tehtävämme on etsiä asiakkaillemme aina heidän toivomustensa mukaiset vaihtoehdot erilaisiin tilaisuuksiin. Käytössämme on useita erilaisia kokous– ja saunapaikkoja Länsi-Suomen alueella. Kokouspäivät onnistuvat niin maalaismaisemissa, saaristossa, kaupungissa, kuin keskellä kauneinta erämaatakin. Järjestämme kaikkiin kokoustiloihin nykyaikaisen kokoustekniikan. Olipa kyseessä koulutuspäivä, rento tiimipalaveri tai vaativa neuvottelu, meiltä löytyy puitteet!

SAUNAILTA TOIMII AINA!

Perinteinen saunailta toimii aina niin ystäväporukassa, kuin yrityselämässäkin. Olipa tapahtuman luonne mikä tahansa, pehmeät löylyt kruunavat päivän. Saunassa tutustutaan, jutellaan ja virkistäydytään. Arvot ja tittelit jätetään pukuhuoneeseen, lauteilla rentoutuu sekä keho, että mieli. Mukavia, lämpöisiä ja mieleenpainuvia hetkiä voi viettää niin turve- mallas- kuin savusaunomisenkin parissa! Erilaiset saunaloitsut ja taikajuomat ovat myös mukava osa onnistunutta saunailtaa. Jätä näyttöpäätteiden tuijottaminen hetkeksi sikseen ja tule karistamaan stressi harteiltasi!Koko paketti samasta paikasta

Isännöimme vuosittain yli 400 tapahtumaa ja noin 12 000 osallistujaa. Puoleemme voit kääntyä niin pienen kuin suurenkin tapahtuman puitteissa. Jokainen tapahtuma suunnitellaan siten, että se tukee tilaajaorganisaation toiveita, tarpeita ja tavoitteita mahdollisimman hyvin.

Kun jätät tilaisuuden järjestämisen meille, voit olla varma siitä, että homma toimii luotettavasti, mukavasti, huolettomasti ja kielitaidolla alusta loppuun saakka. Täyden palvelun tapahtumatuottajana järjestämme halutessasi koko paketin puolestasi.

– Helppoa ja nopeaa!


Palvelunumero:
050 554 8032

myynti(at)botniaevents.fiLähetä tarjouspyyntö tai palautetta

 
 
 
*)Pakolliset tiedot