Kokouksia, elämyksiä ja hyviä hetkiä, koko Suomessa – yli 30 vuoden kokemuksella
Yli 80% tapahtumista toteutettu englanniksi.
Palvelunumero: 050 554 8032
myynti@botniaevents.fi


   Valikko

TAPAHTUMARAKENTAMINEN JA -TEKNIIKKA

Suunnittelemme ja toteutamme kaikki, mitä tapahtumaasi tarvitset. Olipa kysessä seminaari, pikkujoulut, lanseeraustapahtuma, yritysjuhlat tai mikä tahansa muu tapahtuma, me haluamme tehdä siitä mieleenpainuvan! Henkilömäärällä ei ole väliä, niin suuret kuin pienetki toimeksiannot ja tilaisuudet ovat meille tärkeitä.

Tärkeät juhlat muistetaan läpi elämän ja siksi on tärkeää, että tapahtuma täyttää kaikki ne toiveet, joita olette niille mielessänne asettaneet. Me tahdomme tehdä juhlastastanne sen arvoisen! Onnistuneen juhlan järjestäminen ei käy käden käänteessä ja siksi tahdomme tulla avuksenne niin juhlien suunnittelussa, kuin toteuttamisessakin. Näin saat itsellesi enemmän aikaa juhlista nauttimiseen! Kun jätät tilaisuuden järjestämisen meille, voit olla varma siitä, että homma toimii luotettavasti, mukavasti, huolettomasti ja kielitaidolla alusta loppuun saakka. Täyden palvelun tapahtumatuottajana järjestämme halutessasi koko paketin puolestasi. Meille mikään ei ole mahdotonta!

Etsimme toimivat tilaratkaisut juuri teidän tapahtumaanne, henkilömäärästä riippumatta.


Muunmuassa esiintymislavat, erilaiset teltat ja katokset, trussit, messurakenteet jne.


Kaikki kalusteet aina pysty- ja cateringpöydistä sohvakaluistoihin. Somisteet kattaukseen ja koristeluun, opastaulut ja banderollit jne.


Valaistus, äänentoisto, videotykit, valokuvaajat jne.


Ruokailut joko noutopöydästä tai pöytiintarjoiltuna, asiakkaan kanssa yhdessä suunnitellut menut, astiat, juomat jne.


Huolehdimme aina kaluston kuljetuksista ja muusta logistiikasta.


Rakentaminen, purku, siivous, tarjoilijat, järjestysmiehet, narikkahenkilökunta, EA-henkilökunta jne.


Jokaiseen tapahtumaan laaditaan turvallisuussuunnitelma. Hoidamme myös kaikki tarvittavat luvat viranomisilta.


Maamme ykkösartistit, coverbändit, DJ:t, stand up-koomikot, burleski-esitykset, juontajat, tanssiesitykset jne! Ks. myös aktiviteetit.


Huolehdimme myös juhlavieraiden kuljetuksista ja majoituksista. Tarvittaessa varaamme bussit, taxit, hotellihuoneet jne.


Kutsut, kiitoskortit, menut, brändimateriaali, muu printti- ja webmateriaali.


Kauttamme järjestyvät myös kampaukset ja meikkaukset tärkeisiin juhlahetkiin!

Koko paketti samasta paikasta

Isännöimme vuosittain yli 400 tapahtumaa ja noin 12 000 osallistujaa. Puoleemme voit kääntyä niin pienen kuin suurenkin tapahtuman puitteissa. Jokainen tapahtuma suunnitellaan siten, että se tukee tilaajaorganisaation toiveita, tarpeita ja tavoitteita mahdollisimman hyvin.

Kun jätät tilaisuuden järjestämisen meille, voit olla varma siitä, että homma toimii luotettavasti, mukavasti, huolettomasti ja kielitaidolla alusta loppuun saakka. Täyden palvelun tapahtumatuottajana järjestämme halutessasi koko paketin puolestasi.

– Helppoa ja nopeaa!


Palvelunumero:
050 554 8032

myynti(at)botniaevents.fiLähetä tarjouspyyntö tai palautetta

 
 
 
*)Pakolliset tiedot