Kokouksia, elämyksiä ja hyviä hetkiä, koko Suomessa – yli 30 vuoden kokemuksella
Yli 80% tapahtumista toteutettu englanniksi.
Palvelunumero: 050 554 8032
myynti@botniaevents.fi


   Valikko

Service number: 050 554 8032 | myynti@botniaevents.fi

 
Botnia Events - turvallisesti mukavaa!

Kevät on tykyilyn aikaa

Kevään tapahtumatuotanto on täydessä vauhdissa, suosituimmat päivät varataan nyt!


Suunnittelemme jokaisen tapahtuman aina ryhmäkohtaisesti, jotta se tukisi tilaajaorganisaation tavoitteita mahdollisimman hyvin. Menestyvän yrityksen takana ovat motivoituneet työntekijät ja alaisensa tunteva johtaja. Suunnitelmallisesti toteutettu tykytoiminta ylläpitää työkykyä ja parantaa työyhteisön yhteishenkeä sekä kommunikointia. Tykytapahtumissamme päätavoitteena on työkavereihin tutustuminen, yhdessä tekeminen ja tiimihengen nostattaminen. Kravatit löysäksi – suunnitellaan yhdessä teille mukava päivä!

Alla muutamia aktiviteettivaihtoehtoja:

Luontoretket

Opettava luontoretki
Luontoretken tehtävärasteilla opitaan ja tehdään yhdessä – aina ei tarvitse kilpailla! Rastien teemoja ovat esimerkiksi suunnistus, retkipaikat, retkivarusteet ja ruoka, tulen sytytys, ensiapu luonnossa ja luonnon säästäminen.

Kilpailut luontoretkellä
Mikäli kuitenkin olette kilpailuhenkistä porukkaa, luontoretken rasteilla voidaan ottaa mittaa muista tiimeistä mm. ongelmanratkaisun, tasapainon ja nopeuden puitteissa. Paras tiimi palkitaan!

Liikunnallinen luontoretki
Löydä uusi perspektiivi luonnossa liikkumiseen! Oppaamme kertovat, miten metsää voi käyttää mielen ja kehon kuntosalina. Retken aikana tehdään liikunnallisia harjoitteita.

Back to roots tehtävärata

Valikoimassamme on kymmeniä erilaisia ryhmädynamiikkaa edistäviä tehtäviä, joista B2R-paketti koostuu. Työhyvinvointitapahtumat suunnitellaan aina ryhmäkohtaisesti, ja liikunnallinen osuus räätälöidään kullekin ryhmälle sopivaksi. B2R-tiimiradan yhtenä tärkeimpänä tavoitteena on työkavereihin tutustuminen, tiimihengen nostattaminen ja yhdessä tekeminen. Herättelemme osallistujia lapsenmielisyyteen, uteliaisuuteen ja luovuuteen. Tiimiytystehtävät rakennetaan siten, että kullakin osallistujalla on eri rasteilla vetorooli erikseen annetun ohjeen mukaan. Tavoitteena on saada ryhmän sisäinen dynamiikka toimimaan ilman oppaiden liiallista puuttumista tilanteeseen.

Sports day

Yhdessäoloa liikunnan parissa! Tavoitteena on tutustua eri urheilulajeihin ja sytyttää liikunnan kipinä niille joille se ei vielä ole osa arkea.Lajivalikoimassa on kymmeniä lajivaihtoehtoja ja luentoja. Aktiiviharrastajille löytyy tuttujen lajien lisäksi myös uusia lajeja. Ohjaajat ovat kokeneita ja innostavia.

Laserammunta

Keskittymistä, tasapainoa, itsensä hallintaa! Kilpailuhenkisyyttä, yhdessä tekemistä, elämyksiä! Uuden aikakauden Eko-Aims tuo ammunnan kaikkien kiinnostuneiden ulottuville. Ampumalajina Eko-Aims on ehdottoman turvallinen ja ympäristöystävällinen; Eko-Aims on täysin luoditon ja meluton. Eko-Aims sopii kaikenikäisille, huippu-urheilijoista harrastajiin.

Saunailta erämaassa

Aktiviteettien jälkeen on mukava rentoutua vihta- ja savusaunan lämmössä. Tämä onnistuu Hirvivaarassa, Reinon Tuvalla. Mahdollisuus on myös pulahtaa virkistävään suonsilmään ja kokeilla hoitoturvetta. Saunan jälkeen nautitaan herkullisesta illallisesta, lautasilla mm. lihaa paikallisilta tuottajilta, tuoretta kalaa ja kasviksia.

VINKKI! Luontoretken ja Back To Roots tehtäväradan varrellle voidaan järjestää burgerpiste:Kaasugrillillä Savilahti Highland tilan karjasta tehdyt pihvit, coleslaw salaatti, cheddar, pekoni. Myös kavisvaihtoehto.

Voita viiden hengen saunailta Reinon Tuvalla!

Tykkäystalkoot on edelleen käynnissä – Kerätään Botnia Eventsille 1000 tykkääjää facebookiin! Kaikkien osallistujien kesken arvotaan viiden hengen saunailta Reinon Tuvalla Hirvivaarassa (arvo noin 1000€).

Osallistu kilpailuun facebookissa >>


Tutustu ja pyydä tarjous! »

Edellisiä uutisia

Uutisarkisto

Tilaa rss-syötteenä Tilaa rss-syötteenä

CAPITAL OF NOWHERE – Welcome to the wilderness
Kerää pikkujoulujen ilmoittautumiset talteen!
Yhdistä kokous ja hyvinvointi
Voita saunailta (arvo 1000€)
Syksyn tykypäivät voidaan järjestää missä vaan!
Herkulliset vinkit huvilakauden päättäjäisiin
Voita viiden hengen saunailta (arvo 1000€)
Lahjavinkki kevään juhliin - Äidille, ylioppilaalle, ammattiin valmistuvalle
Toukokuun tapahtumakalenteri täyttyy – tee varaus nyt!
Kevään tapahtumiin!
Kevät on tykyilyn aikaa
Kevään tykyilyt – Saavu paikalle ja nauti!
Maaliskuussa metsään – kolme erilaista luontoretkeä!
Snowrally on nyt parhaimmillaan!
Etsitkö tapahtuman tekijää?
Työpäivä metsässä!
Talvipiknikille!
Tee vaikutus niin kotimaisiin kuin ulkomaisiin vieraisiin!
HAPPY NEW YEAR! Finland's big year 2017!
CHRISTMAS PRESENT INSPIRED BY NATURE
SPEDEAMMUNTAA PIKKUJOULUIHIN!
Pikkujoulujen järjestäjä hukassa?
Luontoretket: Aitoa saaristolaiselämää ja Vaasan korkein paikka!
Varaa raudanluja esiintyjä tilaisuuteesi 18.11. Laaksonen ja Kiminkinen Vaasassa!
MEILTÄ AKTIVITEETIT JOKA LÄHTÖÖN!
Syksyn luontoretket alk. 25,00 / hlö - edullinen valinta virkistymiseen!
Syyskuinen ruokaresepti
Tilaa taikuutta ja huumoria pikkujouluihin!
Hyvinvoinnin kokous luonnossa!

Koko paketti samasta paikasta

Isännöimme vuosittain yli 400 tapahtumaa ja noin 12 000 osallistujaa. Puoleemme voit kääntyä niin pienen kuin suurenkin tapahtuman puitteissa. Jokainen tapahtuma suunnitellaan siten, että se tukee tilaajaorganisaation toiveita, tarpeita ja tavoitteita mahdollisimman hyvin.

Kun jätät tilaisuuden järjestämisen meille, voit olla varma siitä, että homma toimii luotettavasti, mukavasti, huolettomasti ja kielitaidolla alusta loppuun saakka. Täyden palvelun tapahtumatuottajana järjestämme halutessasi koko paketin puolestasi.

– Helppoa ja nopeaa!


Palvelunumero:
050 554 8032

myynti(at)botniaevents.fiLähetä tarjouspyyntö tai palautetta

 
 
 
*)Pakolliset tiedot